Golvslipning i Uppsala med omnejd

Dammfri slipning av trägolv och parkettgolv

En professionellt utförd golvslipning kan få ett slitet parkettgolv att bli som nytt igen. Med modern utrustning från HTC erbjuder jag dammfri golvslipning som inte påverkar din hem- eller arbetsmiljö nämnvärt under arbetet och inte heller kräver stora förberedelser.
Jag erbjuder golvslipning av alla slags trägolv och parkettgolv i Uppsala med omnejd.

Ytbehandling, färgsättning och golvreparation

Jag ytbehandlar och skyddar alla slags trägolv med lack, olja, bets eller hårdvaxolja. Numera finns många kulörer att välja på vid färgsättning av det nyslipade golvet.  Många kunder väljer idag en matt lackering som skyddar golvet riktigt bra och ger en "oljad" känsla.

Boka ett kostnadsfritt besök

Välkommen att boka tid för ett kundbesök. Vid kundbesöket mäter jag golvytan och ser över eventuella skador på trägolvet. I de flesta fall kan jag reparera skadorna innan slipning och ytbehandling. Normalt kan jag lämna en offert med fast totalpris direkt vid besöket. Är du privatkund och berättigad till ROT-avdrag redovisar jag till skatteverket och drar av kostnaden direkt på din faktura.

ROT-AVDRAG

Kvalitet och hög service

Jag arbetar gärna med miljövänliga produkter för lackning, färgning, vaxning och oljning av golvet.
Eriks Golvslipning AB står för kvalitet, hantverksskicklighet och hög service.
Välkommen att kontakta mig för mer information eller offert.


Slipning av sten och betonggolv

Dammfri slipning av sten och betonggolv! Slitna och svårstädade betonggolv och stengolv blir som nya! Eriks Golvslipning AB slipar, polerar och ytbehandlar hårda golvytor av betong och stenmaterial. Resultatet blir ett lättstädat och extremt tåligt golv med lång hållbarhet. Vi utför betonggolvslipning åt privatpersoner, industri, verkstadsföretag och fastighetsbolag.

Kraftfulla maskiner spar tid och ger bättre resultat

Jag använder professionella golvslipmaskiner och dammsugningssystem från HTC. Systemen är av toppkvalitet och mycket kraftfulla, min största maskin väger hela 600 kilo!
I de flesta fall är mina beställare när det gäller slipning av sten och betonggolv företag, industri, verkstad, fastighetsbolag, kommuner och landsting.

Polera garage och källargolv

Jag kan med mycket goda resultat även slipa, ytbehandla och polera betong och stengolv i garage och källare privata bostäder och då gäller såklart ROT-avdrag.

DAMMFRITT

Hög service och lång erfarenhet på köpet!

Eriks Golvslipning AB står för kvalitet, hantverksskicklighet och hög service.
Välkommen att kontakta mig för mer information eller offert.


Bilder

Som golvslipare är det alltid roligt att bevittna kundernas förtjusning när de får se sitt "gamla" golv! Se några inspirerande före-efter bilder här

Bilder»

renoveralinoleum.se

Byt inte plastgolvet! Jag utför miljövänlig renovering av linoleum och plastgolv. Bättre för både miljön och plånboken! Bilden visar före och efter renovering.

Linoleumgolv